Съдят германец заради кръвосмешение с двете му дъщери
Съдят германец заради кръвосмешение с двете му дъщери / снимка: sxc.hu

Германец ще бъде изправен пред съда следващата седмица по 400 обвинения за сексуално малтретиране на собствените си дъщери, предаде ДПА, като се позова на съдебни служители.

Едната дъщеря, която сега е на 24 години, е родила две деца от баща си. Кръвосмешението започнало, когато тя била на 18 години. По-малката й сестра била малтретирана от 16-годишна възраст, твърдят прокурори.

Срещу 46-годишният мъж от Гюнцберг, Южна Германия, ще бъдат отправени по 200 обвинения за всяка дъщеря за секс с човек, който е бил длъжен за покровителства. Процесът започва във вторник.

Нови подробности се появиха по делото срещу 69-годишен германец, арестуван преди шест месеца по подозрение, че малтретирал сексуално дъщеря си в продължение на 34 години, вследствие на което тя родила трима сина с малформации.

Адвокатът на защитата Карл Херцог каза, че чичо на жената, който сега е на 46, е баща на друго нейно дете, предава БТА. Адвокатът каза, че клиентът му признава кръвосмешението, но отхвърля обвиненията в изнасилване с мотива, че сексуалните отношения били по взаимно съгласие. Той каза, че ще поиска психологическа оценка дали на жената може да се гласува доверие като свидетел по делото, тъй като според него цялото семейство е под средното ниво на интелигентност. Не е насрочена дата за процеса.

Фактът на кръвосмешение излязъл на бял сват след като жената обвинила лекар за едната от вродените аномалии на сина си и му отправила заплахи.