/ Gulliver/Getty Images
Бившата първа дама Мелания Тръмп ще присъства на националния конгрес на Републиканската партия следващата седмица в Милуоки, съобщава Асошиейтед прес.

Това твърдят двама души, запознати с нейните планове, които са говорили при условие за анонимност, преди да бъдат публикувани пълни подробности.

И 18-годишният син на Доналд Тръмп влиза в политиката

Ако плановете се потвърдят, това ще бъде рядка публична изява за бившата първа дама, която до голяма степен отсъства от предизборната кампания на съпруга си Доналд Тръмп. След като двамата напуснаха Белия дом през 2021 г. се появиха слухове за обтегнати отношения между двамата, дори някои издания в САЩ не изключиха Мелания да поиска развод. Тя запази пълна подкрепа за президента при избухването на скандалите около връзката му с порно актрисата Сторми Даниелс и други обвинения на жени.

След дълго отсъствие: Мелания отново събра погледите с великолепен тоалет за 10 хил. лева

Мелания Тръмп пропусна ключови събития в кандидатурата на съпруга си за президент по-рано тази година - от началото на изборите през 2024 г. в Айова до победното парти на Доналд Тръмп в Супервторник. Тя също така не го придружаваше в нито един от дните на неговия процес в Ню Йорк.