/ iStock/Getty Images
Секс с предпазни маски по време на пандемията COVID-19 e eдна от препоръките към нюйоркчани от Здравния департамент на Ню Йорк, информира CNN. Списъкът с препоръките се обновява постоянно, като се уточнява изрично, че евентуалното заразяване с коронавирус чрез секс все още не изследвано задълбочено.

В Ню Йорк заработи първата будка за мастурбиране (СНИМКИ)


Здравните власти препоръчват повече въображение „при сексуалните пози“ и ползването на „физически бариери, като стени, които позволяват сексуален контакт, предотвратявайки близост лице в лице“.

„Сексуално освободени хора“ организират най-голямата оргия в света

С посланието „вие сте най-безопасният си партньор в секса“ от здравния департамент в Ню Йорк подтикват нюйоркчани към самозадоволяване – поединично или колективно, включително и онлайн с доверени партньори. Съветът към мераклиите, зажаднели секс с повече участници, е да потърсят за подобни партита помещения с по-голяма квадратура и добре проветрени.

Насочването към индивидуални секс сеанси по време на пандемията налага строга хигиена на ръцете и на сексуалните играчки, се казва в препоръките на здравните власти във Вашингтон и окръг Колумбия.