Ози Озбърн
Ози Озбърн / Gulliver/Getty Images
Ози Озбърн  „се справя добре и се възстановява“ след претърпяна тази седмица операция, каза съпругата му Шарън Озбърн, цитирана от Ройтерс. 

В Инстаграм Шарън благодари на феновете за тяхната подкрепа, след като миналата седмица каза, че на легендарния фронтмен на „Блек Сабат“ му предстои „много важна операция“ в понеделник. Но не даде подробности за причината за хирургическата интервенция.  

„Нашето семейство би искало да изкаже благодарността си за любовта и подкрепата“, написа Шарън Озбърн във вторник. „Ози се справя добре  и се възстановя. Вашата любов е целият свят за него“, добави още тя емоционално. 

Шарън, която е музикален мениджър, но и популярна телевизионна звезда, заяви в петък в шоуто си  „The Talk“, че ще пътува до Лос Анджелис през уикенда, за да бъде със съпруга си, описвайки операцията като такава, която „наистина ще определя остатъка от живота му".

В интервю за списание „Класик рок“( Classic Rock) през миналия месец 73-годишният Ози каза, че все още се бори с последствията от тежка катастрофа с АТV през 2003 г. 

През 2019 г., след като пада в дома си, състоянието на Озбърн се влошава.

„Предстои ми операция на врата. Всеки ден съм на физиотерапия, но не мога да се движа добре. Донякъде се чувствам добре, но не толкова, колкото искам да бъда, за да се върна на пътя си“, казва той пред списанието.
 
БТА