Владимир Путин
Владимир Путин / БГНЕС
Руският президент Владимир Путин днес проведе няколко работни срещи в Кремъл, включително с чеченския лидер Рамзан Кадиров, съобщи говорителят на държавния глава Дмитрий Песков, предаде ТАСС.

"Сутринта той (президентът) вече проведе няколко работни срещи в Кремъл, една от тях беше пред камерите, това беше срещата с чеченския ръководител Рамзан Кадиров", заяви говорителят на Кремъл.

По време на разговора руския президент дал висока оценка на личния принос на  Кадиров и неговия екип за динамичното развитие на региона.

На срещата си с ръководителя на Чечения Путин предал най-добрите си пожелания на бойците от кавказката република, които се сражават в рамките на водената от Москва "специална военна операция" в Украйна.
 
"Предайте най-добри пожелания на момчетата, най-добри пожелания на техните семейства. Знам, че вие лично постоянно се занимавате с тези въпроси, включително с подкрепата за семействата на нашите момчета, които се сражават на фронтовата линия, сражават се уверено, добре, смело, геройски", казал Путин.
Пламен Йотински/БТА