Полицейски доклад за Майкъл Джексън: сексуално обсебен хищник
Полицейски доклад за Майкъл Джексън: сексуално обсебен хищник / Guliver/Getty Images

Според полицейски доклади от 2003 година, Майкъл Джексън е имал своята тъмна и доста стряскаща страна, пише сайтът Фимейл фърст.

Разследването във връзка със секс скандала за сексуално посегателство над деца, в който бе забъркан Кралят на попмузиката, открило недвусмислени доказателства след обиск в ранчото му Невърленд.

Бодигардове разкриха тайни от живота на Майкъл Джексън

Документите на полицията описват Джако като манипулативна личност, обсебена от дрогата и секса, като истински хищник. Той използвал кръв, кадри от жертвоприношения на животни в сексуален контекст и перверзни сношения на възрастни, за да подчини децата на волята си.

Разследващите се натъкнали на шокиращи снимки на детски изтезания, на детска голота, на привързване на жени и на садо-мазо. Майкъл Джексън беше оправдан през 2005 година по обвинения в блудство с деца и даване на алкохол на малолетен.

Джако имал порцеланова кукла в леглото си

В книгата "Стая за игра", открита в Невърленд, фигурирала снимка на умряло момиче с въже около врата. Според разследващите органи всички тези мрачни притежания имали за цел да направят децата "безчувствени".

Според признанията на самия Майкъл Джексън той вкарвал в леглото си едно след друго деца, с които изкарвал дълго време.

Нови шокиращи разкрития около живота на Джако

"Идентифицирахме пет момчета, които твърдяха, че са били подложени на сексуални посегателства, заяви един от разследващите Рон Зонен. Аз изобщо не се съмнявам, че той е бил виновен пред Темида за тези си деяния!"

Източник: БТА