/ iStock/Getty Images
Джоселин Джеймс, възстановила се наркоманка и бивш член на “Franklin’s Most Wanted”, спаси живота на полицая, който я вкара в затвора преди близо десетилетие, собщи Fox5.
Между 2007-2012 г. Джеймс е арестувана 16 пъти за кражби и обвинения, свързани с наркотици. Тя казва, че не знаела на кой свят живее и дали ще оцелее.

„Просто живеех наистина лош живот, правех много наистина лоши неща, които не би трябвало да правя, и просто бях наистина изгубен човек“, каза Джеймс. Теръл Потър, бивш офицер от полицейско управление, каза, че Джеймс преживявала много труден момент от живота си.

„Беше луда, крадеше,ползваше наркотици и правеше неща, които не би трябвало да прави“, каза Потър. „Заключвах я няколко пъти.“ Джеймс каза, че най-накрая е успяла да оправи живота си и на 5 ноември ще отпразнува осем години извън затвора и осем години без употреба на дрога.

„Беше ми гадно да живея този живот и исках да направя нещо различно“, каза Джеймс. Джеймс каза, че Потър е спасил живота й, като я е арестувал и я е накарал да промени живота си. „Перфектно съм, здрава съм и нямах представа, че съм толкова здрава“, каза Джеймс.

Миналия ноември Потър научи, че бъбрекът му престава да функционира, работи само на 5%. Лекарите казали на Потър, че ще трябва да чака от 7 до 8 години за бъбрек.

„Започнахме да се молим да открием правилния бъбрек“, каза Потър. Той не осъзнавал, че нужното му спасение е само на две крачки. Докато ровела из телефона си Джеймс разбрала за проблемите на полицая. „“Господ ми каза, че имам бъбрек като за този човек“. След серия от проверки се оказало, че предчувствието й е вярно.

Потър не можал да повярва, че тя иска да му дари бъбрека си. На 21 юли трансплантацията била направена успешно. Сега Потър гледа на Джеймс като на своя дъщеря.
БГНЕС