Погребаха Боби Кристина Браун до майка й Уитни Хюстън
Погребаха Боби Кристина Браун до майка й Уитни Хюстън / снимка: Guliver/Getty Images

Боби Кристина Браун - единствената дъщеря на покойната музикална икона Уитни Хюстън и певеца Боби Браун, беше погребана до майка си в гробището "Феървю" в Уестфийлд, Ню Джърси, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Погребват Боби Кристина Браун до майка й Уитни Хюстън

Десетки почитатели дойдоха на гробището, за да отдадат последна почит към Боби Кристина Браун, чиито кратък и трагичен живот завърши на 26 юли. Дъщерята на Уитни Хюстън почина на 22-годишна възраст, след като прекара близо шест месеца в изкуствена кома в опит да бъде спасена. Боби Кристина беше докарана на 31 януари тази година в болница в Атланта, щата Джорджия, след като беше намерена в безсъзнание с лицето надолу в пълна вана с вода в собствения й дом в предградие на града, припомнят агенциите.

Мистерия около причината за смъртта на Боби Кристина Браун

Ковчегът с тленните останки на Боби Кристина Браун премина през гробищния портал в златиста катафалка. Почитателите, носещи снимки на младата жена и майка й, останаха извън гробището, отцепено от полицията за частното погребение на Боби Кристина, на което присъстваха близки и приятели. Сред тях беше певицата Дион Уоруик.

Почина дъщерята на Уитни Хюстън

В гробището "Феървю" в Уестфийлд преди три години беше погребана Уитни Хюстън. Музикалната икона почина на 48-годишна възраст в навечерието на наградите "Грами" при сходни обстоятелства. Хюстън беше намерена безжизнена във вана в хотел в Бевърли хилс, щата Калифорния.

Лекари установиха, че употребата на кокаин и сърдечно заболяване са причинили смъртта на легендарната певица.

Погребаха Боби Кристина Браун до майка й Уитни Хюстън
netinfo

Източник: БТА