Чък Норис
Чък Норис / Gulliver/Getty Images
Известният американски актьор Чък Норис беше заподозрян в участие в протестите във Вашингтон миналата седмица, когато привърженици на американския президент Доналд Тръмп нахлуха в сградата на Капитолия.

Слухът тръгна от снимка на мъж, който удивително прилича на Норис, но тази информация бързо беше отречена, пише New York Post.

Снимката, на която се вижда мъж, който удивително прилича на 80-годишния Чък Норис, се появи в Instagram, но стана популярна, след като беше споделена в социалната мрежа Twitter. 
 

След като снимката бе разпространена в социалните мрежи, представителят на актьора отрече информация за участието на Чък Норис в протестите във Вашингтон.

"Това не е Чък Норис, Чък е много по-красив", каза представителят на актьора, отбелязвайки, че Норис остава със семейството си в Тексас.

Самият актьор също реагира на циркулиращия в мрежата слух за участието му в протестите. "Наскоро научих, че при бунтовете в Капитолия имало човек, който прилича на Чък Норис. Не бях аз, не бях там. В нашето общество няма място за никакво насилие. Винаги съм бил и ще бъда за закона и реда", пише актьорът в Twitter.

Превод и редакция: DarikNews