Майкъл Гандолфини (вляво), син на покойния Джеймс Гандолфини, играе младия Тони Сопрано във филмовата предистория на сериала
Майкъл Гандолфини (вляво), син на покойния Джеймс Гандолфини, играе младия Тони Сопрано във филмовата предистория на сериала / Gulliver/Getty Images
„The Many Saints of Newark“ - “Многото светци на Нюарк“, филм, който ще послужи като предистория на емблематичния сериал “Семейство Сопранo“ (1999-2007), отново забави премиерата си, която сега е определена за 24 септември.
 

Култовият сериал "Семейство Сопрано" ще има филмова предистория
Gulliver/Getty Images

Според Variety поредното отлагане на премиерата на филма има за цел той да стане фаворит за наградите за 2022 г.(снимка Gulliver/Getty Images)

Поредно отлагане за филм, за който още през април 2020 г. бе оповестено, че излизането му се отлага от 25 септември същата година на 12 март 2021 г. поради пандемията. Сега вече има ново отлагане, за което също няма гаранция дали е последното.

В този случай изглежда, че отлагането не е свързано с коронавируса. Variety посочи, че отговорните за филма са уверени, че премиера в последните месеци на 2021 г. може да помогне на „Многото светци на Нюарк“ да бъде включен сред номинациите за сезона на холивудските награди за 2022 г.

Предисторията трябва да стартира както в киносалоните, така и на платформата HBO Max. Дейвид Чейс, създателят на „Семейство Сопрано“, е сценарист на този филм с Лорънс Конър („Усмивката на Мона Лиза“, 2003).
 

До този момент забавянето на премиерата на "Многото светци на Нюарк" е цяла година
Gulliver/Getty Images

Алън Тейлър режисира филмовата предистория на "Семейство Сопрано" (снимки Gulliver/Getty Images)

Режисьорът е Алън Тейлър, който има няколко епизода от „Семейство Сопрано“, като и участие в други изключително престижни сериали като „Игра на тронове“ (2011-2019) като режисьор.

Действието на този филм за мафията се фокусира върху 60-те години в Нюарк, в щата Ню Джърси, и разказва за сблъсъците между афроамериканци и потомци на италианци.
 

До този момент забавянето на премиерата на "Многото светци на Нюарк" е цяла година
Gulliver/Getty Images

Майкъл Гандолфини (в средата) играе героя на баща си Тони Сопрано, но на млади години (снимка Gulliver/Getty Images)

Майкъл Гандолфини, син на покойния Джеймс Гандолфини, който блестеше като главния герой Тони Сопрано в оригиналната поредица, във филма „Многото светци на Нюарк“ играе младия Тони.

Превод и редакция: DarikNews