Откриха мъртъв сина на Силвестър Сталоун
Откриха мъртъв сина на Силвестър Сталоун / снимка: Reuters, архив

36-годишният син Сейдж на американския актьор Силвестър Сталоун е бил намерен мъртъв в дома си в Лос Анджелис, предаде АП. Причината за смъртта му се разследва.

Сейдж Сталоун е бил намерен вчера в безсъзнание от иконома и от роднина. Полицаите, пристигнали след повикване потвърдили, че е мъртъв. Няма признаци за насилствена смърт или травма, не е намерена бележка, която да говори за самоубийство, каза представител на съдебните медици. Намерени са предписани лекарства, но засега не я ясно дали това има някаква връзка със случая.

Силвестър Сталоун е съсипан от мъка от внезапната смърт на сина си, съобщи за медиите неговият пиар.

Сейдж Мунблъд Сталоун бе най-голямото от децата на холивудския актьор и е играл заедно с баща си в два филма. Той е първият от двамата сина, които Силвестър има с първата си жена си Саша Цак, отбелязва БТА. Сейдж дебютира през 1990 г. в „Роки 5”, играе с баща си и в „Дневна светлина”, която излезе през 1996 г. През 1996-а заедно с
ветерана монтажист Боб Моравски основава компанията Гриндхаус Релизинг, която си поставя за цел да съхранява и пропагандира нискобюджетни филми от 70-те и 80-те години. Сейдж Сталоун режисира през 2006 г. филма „Vic”, показан на фестивала в Палм Сприйнгс.

Неговият адвокат Джордж Бронстейн смята, че смъртта му е резултат от нещастен случай, той определя Сейдж като позитивно настроен, харизматичен, с големи планове за работа в киното. Възхищаваше се на баща си, но работеше упорито, за да се наложи като име в киното.