Нов скандал с Цеца Величкович
Нов скандал с Цеца Величкович / снимка: Sofia Photo Agency, архив, Надя Коцева

38-годишната скандална сръбска фолкзвезда Цеца Величкович е изфабрикувала фалшиво завещание след убийството на нейния съпруг Желко Ражнятович, по-известен като Аркан.

Фалшивото завещание е направено след убийството на Аркан през януари 2000-та година. Това обвинение отправи един от синовете на Аркан 28-годишният Войин Ражнатович.

Според него Величкович е направила това, за да прибере за себе си цялото наследство на баща му. Аркан има девет деца, три от тях са от Цеца Величкович, а останалите са от брака му с Наталия Мартинович. В момента Войин Ражнатович живее в САЩ. Той твърди, че след погребението фолкзвездата е обещала да раздели имота на половина - едната част за нея, а другата за бившата му съпруга и нейните деца.

"40 дни след смъртта изведнъж се появи това фалшиво завещание, което се твърди, че е на Аркан. С него самата Цеца се изложи и унижи пред всички...В съда се доказа, че това е абсолютен фалшификат, но когато вътрешният министър Ивица Дачич ти е семеен приятел всичко е възможно", каза още Войин Ражнатович и уточни: "Целта бе ясна - Цеца Величкович да заграби всичко. Напразно правехме експертизи. Благодарение на Дачич Цеца винаги побеждаваше правосъдието в Сърбия".

БГНЕС припомня, че от миналата година Цеца Величкович изтърпява наказание и се намира под домашен арест поради незаконната продажба на футболисти от отбора "Обилич". В момента тя носи електронна гривна на краката си.

Аркан се смяташе за един от най-големите военни престъпници на територията на Бивша Югославия. Той лично ръководеше паравоенна армия, която участва в избиването на хиляди невинни граждани основно в Хърватия и Босна и Херцеговина.