/ ThinkStock/Getty Images
Мъж от американския щат Юта уби съпругата си по време на круиз в Аляска. Драмата се разиграла, докато на кораба се състояла вечеря, придружена от шоу, посветено на загадъчни убийства.

Морското пътешествие започнало от Сиатъл, щата Вашингтон в неделя. На борда на Emerald Princess имало 3400 пасажери и 1100 души екипаж.

Папагал помага в разследването на кърваво убийство

Кенет Манзанарес от щата Юта убил 39-годишната си съпруга Кристи след спор в каютата им във вторник вечерта. Той ударил жената по главата.
  Отначало, заради тематичната вечер мнозина помислили, че престъплението е постановка.

Жертвата била открита със сериозна травма. Съпругът се опитал да изхвърли тялото на жената през борда, но бил забелязан, а след като дошли съответните служители от екипажа, той бил окован в белезници.

Осъдиха актьор от "Форест Гъмп", убил хладнокръвно жена си (СНИМКИ)
 
Според разказа на свидетели, жената викала за помощ, а по-късно съпругът бил видян до безжизненото й тяло с окървавени ръце и дрехи. Според информация в медиите той споделил, че я убил, защото му се подигравала. Последвало разследване на ФБР.

При пристигането в Аляска убиецът бил задържан, а в четвъртък са му били повдигнати обвинения.
 
Кенет и Кристи решили да отпразнуват с круиза 18-тата годишнина от сватбата си. Те предприели романтичното пътуване, придружени от двете си дъщери тийнейджърки.