Мелания Тръмп и Десислава Радева се забавляват в Белгия (ВИДЕО/СНИМКИ)

Мелания Тръмп и Десислава Радева в Белгия
Мелания Тръмп и Десислава Радева в Белгия / БГНЕС
Първата дама на САЩ Мелания Тръмп се завърна на международната сцена, след като се смеси със съпругите на ръководителите на най-близките съюзници на САЩ, сред които и Десислава Радева, на фона на класическа музика, съобщи Асошиейтед прес.

Докато президентът Тръмп критикуваше Германия и други съюзници на срещата на върха на НАТО в Брюксел, съпругата му разговаряше приятелски с някои от съпругите на лидерите им в музикална консерватория във Ватерло, близо до белгийската столица.

Първите дами в Брюксел
БГНЕС

Първите дами в Брюксел: Вижте още снимки на Мелания Тръмп, Деси Радева и Бриджит Макрон

За няколко часа 48-годишната Мелания Тръмп смени два тоалета. Първият бе прекрасна рокля на Calvin Klein без ръкави в тъмносиньо, дълга до прасеца, и бели обувки на Christian Louboutin.
Съпругата на президента Румен Радев за повода бе заложила на класически тоалет в черно и бяло.

За вечерята в кралските музеи за изкуство и история в парка на Петдесетилетието Мелания смени тоалета си, като носеше коктейлна бяла рокля без ръкави, дело на Ели Сааб.

Мелания, Бриджит, Десислава, Емине – първите дами в Брюксел през 2017-а

Десислава Радева
пък бе заложила на тъмносиня рокля с мъниста без ръкави.

Първите дами в Брюксел
БГНЕС

След Брюксел Доналд Тръмп и съпругата му ще пътуват до Великобритания, където са планирани ангажименти, включително чаено парти с кралица Елизабет Втора, и до Хелзинки, където американският президент ще се срещне с президента на Русия Владимир Путин.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук