Медведев: Ще продължа курса на Путин
Медведев: Ще продължа курса на Путин / снимка: БГНЕС

Кандидатът за президент на Русия Дмитрий Медведев е убеден, че той ще донесе полза за страната заедно с Владимир Путин, който се съгласи да оглави правителство, ако Медведев спечели изборите, информира Газета Ру.

Наистина винаги съм се чувствал много комфортно да работя с президента. Съвместната ни работа се получи още в периода, когато работехме заедно в Ленинград в началото на 90-те години. Впоследствие това беше много продуктивно сътрудничество, отбеляза Медведев. Ако ми бъде поверено управлението на държавата, поемам задължението да продължа пътя, който доказа своята ефикасност, пътя на президента Путин, заяви Медведев на среща с избиратели в Нижни Новгород. Ние имаме много проблеми, но трябва да се запазят базовите принципи, заложени през последните осем години. Нуждаем се от десетилетие на стабилно развитие, подчерта още той.

Медведев е сигурен президент на Русия дори за децата. Единственият лик на детските рисунки в конкурса „Нарисувай бъдещия президент“ е този на Дмитрий Медведев. В прогнозите на русначетата останалите трима кандидати изобщо не фигурират.