Анна Бей посочва грешките, които младите дами допускат на масата или по време на разговор
Анна Бей посочва грешките, които младите дами допускат на масата или по време на разговор / iStock/Getty Images
Милионерка от Швеция, която живее в Лондон, сподели 10-те неща, които жените никога не трябва да казват, ако искат да си намерят гадже, пише „Сън“. 33-годишната Анна Бей, която не крие, че има ботокс и хирургически подобрения в носа, бузите и устните, за да подобри външния си вид, редовно споделя ръководства за жени, които се стремят да бъдат „елегантни“.

Тя сочи себе си за нагледен пример за успеха на съветите й, тъй като успя не само да промени външността и начина си на живот, но и да се обвърже с банкер. Затова учи жените как да следват стъпките й в нейното онлайн училище.

Към ръководството тя добавя жестовете, които не са приемливи на маса, като мястото на винената чаша и разрязването на салатата (виж по-долу);



Последният й видеоклип в нейния канал в YouTube разкри 10-те думи и теми, които жените трябва да избягват – сред тях футбола и секса. Експертът по етикеция каза: „Елегантна дама никога не би казала тези неща! Никога не допускайте тези грешки."

Анна признава, че се е учила по „трудния начин“, а първата забранена фраза по време на среща е „отивам до тоалетната“.

„Елегантните дами никога не казват, че отиват до тоалетната или което и да е друго място зад затворени врати“, посочва тя, като препоръчва: „Ако трябва да отидете там, просто се извинете."

Недопустимо е една дама да иска „дай ми това“, „дай ми онова“, а елегантният вариант включва задължително „може ли“ и „благодаря“: „Казваш - можеш ли да ми дадеш това, моля?” Не забравяйте моля, благодаря. "

Ако имате крайни мнения, трябва да ги запазите за себе си: „Непоисканите мнения са досадни както в разговорите в реалния живот, така и в интернет.“

В нейния списък с теми табу са парите и спортът. “Не говорете за секс, политика, болести - не говорете за тези неща или други видове чувствителни теми, които наистина могат да накарат хората да се почувстват неудобно и тревожно. Дори неща като футболни отбори, религия или просто непопулярни мнения, които може да имате.“

Голяма грешка е също да се пита с какво се прехранва събеседника или колко пари печели. „Колкото и да сте любопитни, никога не питайте „какво правиш“, “къде работиш“ и т. н. Оставете хората сами да решат дали искат да споделят тази информация”, казва Анна.

Всичко, свързано с пари, вкл. колко струват нещата или какво работят хората, трябва да се избягва.

И не на последно място – дамите не бива в никакъв случай да се хвалят, че имат това, имат онова, или познават този или онзи човек: „Така хората няма да ви харесват“, убедена е тя.

Друга забранена зона е сексът: “Когато жените започнат да говорят за това как се нуждаят от секс, как искат секс. За мен това е неподходящо и много агресивно“.

И накрая, ако някой събеседник сподели какво работи или каква е неговата специалност, Анна съветва никога да не се иска неговото професионално мнение. „Никога не искайте професионален съвет в социална среда – наприер да искате съвет от лекар или от адвокат“.

Накрая тя каза: „Елегантните дами никога не са безчувствени към културните различия в социалните условия. Това е същото, както ако не харесвате конкретен футболен отбор или друг спортен отбор.“

Превод и редакция: DarikNews