Кевин Харт
Кевин Харт / БГНЕС
Холивудската звезда Кевин Харт публикува емоционално видео, което показва как се възстановява от тежка автомобилна катастрофа. Комикът е показан в началото на рехабилитацията, с патерици и ходещ само с помощта на лекари, разказва Би Би Си.

След това са заснети белезите от операциите, които е претърпял комикът. Следват кадри от по-късен етап на възстановяването, когато физическото състояние на актьора вече е по-добро.

Холивудски актьор оцеля при тежка катастрофа (СНИМКИ/ВИДЕО)
 

На фона на видеото, Кевин Харт казва, че такава случка те кара да осъзнаеш, че реално нямаш контрол над много неща от живота си и лесно можеш да загубиш най-важното. „Сега гледам на нещата по различен начин”, казва актьорът.
 
40-годишният комик беше един от тримата пострадали при катастрофа на мощен класически автомобил, която стана през нощта на 1 септември край Лос Анджелис. „Когато Господ говори, трябва да слушаш. Животът ми напълно се промени”, казва Харт в 2-минутния клип, публикуван на профила му в Инстаграм.

Кевин Харт e изписан от болница, отива на рехабилитация
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Hart (@kevinhart4real) on


Част от видеото показва как Кевин Харт седи у дома с трите си деца. „Благодарността ми, че съм жив е огромна”, казва Харт.
 
Шофьорът на катастрофиралия Плимут Баракуда от 1970 г. също пострада сериозно. Полицията казва, че Джаред Блек, който е бил зад волана, не е употребил алкохол или наркотици. Всички в колата били без предпазни колани, обявиха патрулните полицаи.

Съдят Кевин Харт за катастрофата, в която пострада (СНИМКИ)
 
Кевин Харт прекара две седмици в болница, след което продължи лечението си в домашни условия. Лекарите очакват да се възстанови напълно.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС