/ iStock/Getty Images
Носещи маски, те държат здраво своите листи, защитавайки ги от вятъра. Закопчават качулчки, слагат шапки, опитвайки се да се стоплят. Треперейки от студ, всички се надяват да завършат изпита.

Националният изпит за застрахователни агенти се проведе в събота на футболно училище в училищния двор на университета в Сеонкьонг в Сеул, Южна Корея. Студентите седяха на повече от 3 метра един от друг.
 

"Имаше спешна нужда да получат сертификати, за да могат да изкарват прехраната си", каза Ан Сунгьон от Асоциацията за Общо застраховане в страната, предаде ABC NEWS.

За да се спази социалната дистанцията, препоръчана от правителството, Асоциацията подготвки мерки за безопасна среда за провеждане на изпита.

Освен, че са седнали на необходимото разстояние един от друг, температурата на всички участници се проверява, а и са с маски по време на провеждането на изпита. Бюрата и столовете също са били дезинфекцирани. Асоциацията създаде и гореща линия, в случай, че някой прояви симптоми на треска или кашлица.