/ Gulliver/Getty Images
Джъстин Бийбър раздава "диаманти и сребро", но не във вид на скъпоценни бижута, а като услуги, за които трябва… да си плащаш.

Феновете на певеца ще трябва да платят за личен разговор или снимка с него. Това ще бъде възможно по време на турнето му в Северна Америка, съобщават от 24СМИ, цитирани от БГНЕС.

Джъстин Бийбър се съблече, показа колекцията си от татуси (ВИДЕО)

Цените за пакета от услуги на изпълнителя са публикувани в неговия акаунт в Туитър. Най-скъпо ще струва снимка с идола. За нея феновете ще трябва да платят повече от 1500 долара. Но има едно „но“. На снимката трябва да има още трима души, които също да са платили за тази услуга. VIP пакетът се нарича „Diamond“ („Диамант“).
 

Джъстин Бийбър
Gulliver/Getty Images


В допълнение към снимката, феновете ще получат подаръци от лимитирана серия, ще могат да си направят „екскурзия“ зад кулисите, ще бъдат почерпени с коктейл, поканени в уютен салон, а също така ще получат възможност и за запазено място на един от концертите.

Джъстин Бийбър с лично признание: Бори тежка диагноза

На феновете на Бийбър се предлага избор между други четири комплекта услуги. Най-евтината струва 215 долара и се нарича „Silver“ („Сребро“).