/ БГНЕС
Финландският участник в тазгодишното издание на "Евровизия" скандализира зрителите, създавайки илюзията, че е излязъл на сцената без бельо.

Изпълнителят, познат под името Windows 95 man в действителност не беше гол, но през цялото време камерите умело прикриваха предната част на тялото му.

Така режисурата допълнително подсили подозренията на зрителите.
 

Евровизия
БГНЕС


Знаем отговора: Чисто гол ли е бил наистина Джон Сина на сцената на Оскар-ите

 



Въпреки, че успя да постигне търсения ефект, Windows 95 man бе прикрил интимните си части с бандаж в телесен цвят, който се сливаше с кожата му.

Костюмът е известен в киното и телевизията като "скромната дреха", която е често използвана за прикриване на интимните зони на актьорите. Именно с такава "скромна дреха" се появи и кечистът Джон Сина на сцената на Оскар-ите през февруари.
 

Евровизия
БГНЕС


Какво знаем за Windows 95 man

Той е добре познат артист, танцьор и търсен модел, широко популярен във Финландия.

Мил и приятен човек, той е малко срамежлив маниак през деня, но когато облече униформата си - прословутата несъществуваща тениска на операционната система и комбинация от дънкови горещи панталони - той се превръща в супермен, гласи неговото представяне за "Евровизия".

Windows 95 man често прави диджей сетове, състоящи се от евроденс и техно хитове от 90-те.

Песента No Rules! той изпълнява в дует с Хенри Пииспанен, с когото станаха безспорни победители на песенния конкурс във Финландия.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня