И звезди от света на шоубизнеса реагираха на атентата в Истанбул
И звезди от света на шоубизнеса реагираха на атентата в Истанбул / БГНЕС

Звездите от света на шоубизнеса не останаха безразлични към атентата на летище "Ататюрк" в Истанбул, Турция, при който трима терористи камикадзе откриха огън, а след това се самовзривиха, оставяйки след себе си най-малко 36 убити и над 140 ранени, съобщи Контактмюзик.

Знаменитостите използваха профилите си в социалните мрежи, за да изразят шока и ужаса от нападенията и да поднесат съболезнованията си на близките на жертвите.

"Поднасям най-искрени съболезнования. Молитвите ми са отправени към хората, засегнати от атентата в Турция", написа певицата Пинк в Twitter.

"Сърцето ми е с Истанбул", гласи туитът на латино звездата Енрике Иглесиас.

" "Каква ужасяваща трагедия в Истанбул. Мислите и молитвите ми са насочени към жертвите и техните близки", пише актрисата Камила Бел.

"Никога не сме били в Истанбул, но сме чували, че градът е чудесен. Скърбим за Турция и всички хора, засегнати от атентата", пишат близначките Тигън и Сара от едноименната канадска група.

"Всички се молим за невинните хора, загинали и пострадали на летището в Турция", гласи туитът на певицата и актриса Шер.

"Много ме натъжи новината за стрелбата и експлозиите на летището в Истанбул", пише певецът Бой Джордж.

Сред знаменитостите, реагирали на трагичното събитие, са също актьорът Илайджа Ууд и певиците Кристина Пери и Лиан Раймс.

Източник: БТА