Григор Димитров
Григор Димитров / БГНЕС
Григор Димитров даде любопитно интервю пред Facebook страницата на турнира в Дубай, в което даде отговори на няколко въпроса за своя живот извън тениса, пише gong.bg.
Световният №4 сподели силни думи за баща си, а в края се обърна и към своите фенове у нас с поздрав на български. Състезанието в Дубай, в което Гришо ще участва, започва на 26 февруари и ще продължи до 3 март.

От gong.bg: Григор е възстановен от вируса, вижда седмичния "лъч светлина"

"Здравейте на всички, благодаря ви много за подкрепата, надявам се, че в Дубай ще се справим много добре, надявам се да се видим скоро. До нови срещи", каза Григор на български. Той говори за баща си в отговор на въпрос кой е бил неговият модел на подражание: "Идол ми беше баща ми, най-добрият модел на подражание, който можеше да имам. Всичко, което съм научил, се дължи на него. Цялото ми семейство се справи страхотно, но той е истинският герой."

От gong.bg: Как тренира Гришо в Дубай?

Димитров бе попитан и какъв щеше да бъде, ако не бе тенисист. "Често ми задават този въпрос и винаги имам проблеми да отговоря. Не знам, може би нещо свързано с екстремни спортове. Не мога да кажа един конкретен спорт", сподели първата ни ракета.
 
От gong.bg: Григор: Развълнуван съм, че съм в Дубай

"Когато съм на турнир, просто обичам да полегна, да се възстановя за следващите предизвикателства. Когато съм у дома, обичам да съм навън, в близост до водата, да бъда в природата", каза Гришо. "Обичам да гледам баскетбол, когато съм в САЩ и има мач, отивам. Подкрепям Кливлънд Кавалиърс", сподели Димитров на въпрос кой друг спорт обича.
gong.bg