Григор Димитров
Григор Димитров / БГНЕС
По време на двубоя той получи и предложение за брак от своя фенка, развяваща трибагреника
Най-добрият български тенисист Григор Димитров отговори на критиките относно облеклото, с което се появи за първия си мач в Australian Open 2020. Гришо беше облечен в лилав анцуг на жълти точки, който предизвика противоречиви реакции в социалните мрежи, пише Gong.bg

Българинът победи аржентинеца Хуан Игнасио Лондеро с 3:1 сета, но след двубоя се говори повече за анцуга му, отколкото за представянето на корта в Мелбърн.

"Общо взето нямам против да нося каквото и да е. Мисля, че екипът е готин. Всъщност го обичам. Обичам цветове... Обичам да експериментирам, а когато съм на корта, не мисля особено много за екипа. Въпреки това е приятно да се чувстваш удобно. Имам късмета "Найк" да зачитат мнението ми", коментира Григор.

Григор Димитров получи „любовна оферта“ (СНИМКА)
 


С облеклото си за Australian Open Гришо обаче е изненадал дори и някои от близките си хора: "Приятели ми казаха, че са очаквали да избера този екип, но не са били сигурни дали ще нося целия комплект."

Мачът се запомни и с още един интересен момент. По време на двубоя  фенка на Гришо му направи предложение за брак. Дамата развяваше българския трибагреник, върху който беше изписала: „Marry me, Grigor” („Ожени се за мен, Григор”). 

 
Gong.bg