/ БГНЕС
Португалският фризьор Рикардо Маркес Ферейра, известен с работата със звезди като Кристиано Роналдо, е намерен мъртъв в хотел в Цюрих, според португалския вестник „Correio da Manha“.

Служителка на хотела е намерила безжизненото тяло на коафьора в петък, в ранния следобед, когато трябвало да почисти стаята.Според изданието, тялото му е било покрито с кръв, като личали следи от нараняване с нож. Предполага се, че е бил жестоко намушкан, пише Gong.bg. Жената, която е трябвало да почисти стаята, е заявила, че освен многото кръв, е усетила и силна миризма на алкохол.Рикардо Маркес Ферейра отседнал в хотела в понеделник, като това не първото му посещение. Въпреки че мястото няма кой знае колко добра репутация, заради района, в който се намира. Свидетели разказали, че фризьорът бил с приятел в стаята, където имало скарване. Други клиенти на хотела дори се оплакали.

Роналдо отиде за гъби (СНИМКИ)

Оръжието на престъплението не е намерено, а полицията е използвала и кучета, които да потърсят улики наоколо.

Маркес Ферейра е популярен сред португалските звезди, тъй като е бил много търсен от популярните личности, сред които и Кристиано Роналдо. Стилистът се мести да живее в Швейцария преди две години.