Меган дъ Стелиън
Меган дъ Стелиън / БТА
Фотограф, който е работил за рапърката Меган дъ Стелиън, е завел иск срещу нея в съд в Лос Анджелис по няколко обвинения, съобщават Асошиейтед прес и АФП.

Емилио Гарсия обвинява изпълнителката, че го е принудила да гледа интимности между нея и друга жена, скоро след което го е уволнила неправомерно. Фотографът също така отправя обвинения към рапърката, че като неин служител е бил малтретиран, засрамван заради теглото си и не е получавал справедливо заплащане. 

След случката, по време на която е станал свидетел на ласките й с друга жена в автомобил, "движещ се насред нищото" в Ибиса, Испания, Гарсия е бил предупреден от Меган дъ Стелиън никога да не обсъжда какво е видял. Тя освен това го е нагрубила заради излишните му килограми. 

В жалбата Емилио Гарсия посочва, че се е почувствал "смутен, унизен и обиден" от случилото се.
Алекс Спиро, адвокатът на 29-годишната Меган дъ Стелиън, каза, че тя ще оспорва в съда целящите да я злепоставят обвинения на Гарсия. 

Фотографът започва работа за рапърката, известна най-вече с парчетата си WAP и Hot Girl Summer, през 2018 г. В крайна сметка след протестите му срещу условията на труд през юни 2023 г. тя решава да спре да използва услугите му.

Меган дъ Стелиън вече влезе в заглавията, когато канадският рапър Тори Ланес я простреля в крака след пиянско холивудско парти през 2020 г., за което беше осъден на десет години затвор миналото лято.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
Елена Христова/БТА