Елизабет Хърли се съблече в подкрепа на Брекзит (СНИМКИ)
Елизабет Хърли се съблече в подкрепа на Брекзит (СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

Ден преди референдума за членството на Великобритания в Европейския съюз, актрисата Елизабет Хърли заяви позицията си по необичаен начин - събличайки се гола в подкрепа на напускането на страната, пише в. "Дейли стар".

250 знаменитости подкрепиха оставането на Великобритания в ЕС

51-годишната звезда от филмите "Шеметна сделка" и "Остин Пауърс" е публикувала своя разголена снимка в профилите си в Twitter и Instagram. Актрисата прикрива "евиното си облекло" с възглавница с британския флаг.

Every voice matters. Vote tomorrow- whatever your persuasion. I'm voting #Brexit #voteleave No gloating from the winners- no whinging from the losers VOTE!! 🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Снимка, публикувана от Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Въпреки заявената позиция в подкрепа на напускането на Великобритания, Елизабет Хърли е отправила призив към сънародниците си да гласуват, независимо от възгледите си.

На Камерън му е трудно да убеди британците защо трябва да останат в ЕС

"Всеки глас е от значение. Гласувайте, независимо от позицията си. Лично аз ще гласувам за излизане от ЕС", пише Хърли.

Част от последователите на актрисата са споделили, че с голата си снимка тя окончателно ги е убедила да гласуват за напускането на Великобритания. Други са коментирали, че първоначално са мислели да подкрепят оставането на страната в ЕС, но Лиз Хърли ги е разубедила и е променила намерението им.

Бурните отношения на Великобритания с ЕС

Не липсват и потребителите, които недоумяват защо звездата е позирала гола, за да заяви собствената си позиция.

Източник: БТА