Дъщерята на Уитни Хюстън излезе от кома
Дъщерята на Уитни Хюстън излезе от кома / Guliver/Getty Images

Дъщерята на покойната певица Уитни Хюстън Боби Кристина е излязла от комата, в която се намира от януари тази година. Това е разказал бащата на момичето, певецът Боби Браун, съобщиха сайтът за знаменитости TMZ и в."Ню Йорк дейли нюз". "Боби Кристина се събуди", е заявил Боби Браун на мероприятие в Далас, цитиран от "Дейли нюз".

Боби Браун не е пояснил дали дъщеря му е в пълно съзнание. "Тя ме наблюдава", твърди той.

Засега другите роднини на Боби Кристина Браун не са потвърдили тази информация. Сп. "Пийпъл" информира, че въпреки думите на Боби Браун няма яснота за състоянието на Боби Кристина.

Дъщерята на Уитни Хюстън и Боби Браун е в медикаментозна кома от 31 януари 2015 година. През февруари бе съобщено, че лекари от болницата в Атланта са направили опит да я извадят от комата, но той се е провалил. Около месец по-късно тя бе прехвърлена от болницата в разположен недалеч рехабилитационен център.

Двадесет и две годишната дъщеря на певците Боби Браун и Уитни Хюстън Боби Кристина беше открита на 31 януари от Ник Гордън и от семеен приятел в безсъзнание във ваната в дома си в предградието на Атланта - Розуел. Тя беше откарана в болница, след като Гордън се опитал да я съживи със сърдечен масаж. В болницата тя беше поставена на командно дишане и в изкуствена кома заради диагностициран оток на мозъка.

Дъщерята на Уитни Хюстън е намерена в безсъзнание във вана

Трагедията с Боби Кристина се разигра броени дни преди на 11 февруари да се навършат 3 години от кончината на Уитни Хюстън, която беше намерена безжизнена във вана в хотел в Бевърли хилс, в щата Калифорния. Тогава лекари установиха, че употребата на кокаин и сърдечно заболяване са причинили смъртта на 48-годишната певица.

Покойната Уитни Хюстън е завещала цялото имущество на единствената си дъщеря, която го е получила с навършването на 21-годишна възраст.

Източник: БТА