/ Istock
Моделката на OnlyFans, 34-годишната Кристина Ащен Гуркани, почина след поредна пластична операция. Момичето, което искаше да изглежда като риалити звездата Ким Кардашиян, е претърпяло сърдечен арест, твърди „Ню Йорк пост”.

Кристина Ащен Гуркани, известна още онлайн като Ащен Джи, почина в болница преди седмица, докато се възстановяваше от операция. Лекарите не можаха да помогнат на моделката, чието сърце не издържа. Медийни съобщения за инцидента се появиха едва сега. „Нейната внезапна и трагична смърт в момента се разследва като убийство, свързано с медицинска процедура, довела до ужасни последици“, се казва в изявление на семейството й.
 

Погребението на Гуркани е насрочено за следващата седмица, а семейството й създаде страница в GoFundMe, за да събере пари за церемонията.

До сряда сутринта са събрани 3590 долара от планираните 40 000 долара, уточнява изданието.

Кристина често публикува снимки в своя Инстаграм, където има над 620 000 последователи.Колежката й в OnlyFans и моделка Мария Магдалена, написа за смъртта й в Инстаграм: „Винаги съм мислил, че е наистина красива. Толкова е тъжно, че току-що почина от пластична хирургия. Толкова е страшно, защото всъщност никога не знаеш кога ще умреш от рискована операция."
 

Смъртта на двойничката на Ким Кардашиян се обсъжда в Telegram. "Моделката Кристина Гуркани извършиха много операции, за да изглеждат като Ким Кардашиян. Тялото не издържа на поредната интервенция, 34-годишното копие на Ким почина точно в операционната зала”.
БГНЕС