Мелания и Доналд Тръмп
Мелания и Доналд Тръмп / Gulliver/Getty Images
В център на "Армията на спасението" в Лондон днес петокласници пяха "All I Want for Christmas is You" (Всичко, което искам за Коледа, си ти!) за Мелания Тръмп, а тя им помогна за коледната украса, предаде Асошиейтед прес.

С дръзки цветове Мелания грее в Лондон (ГАЛЕРИЯ)

В центъра в квартал Клаптън в Източен Лондон първата дама на САЩ заедно с децата украсиха коледен венец с шишарки и жълти лентички, докато американски морски пехотинци пълнеха с подаръци празнични чували. Г-жа Тръмп явно се наслаждаваше на серенадата, с която я поздравиха учениците и им ръкопляска и каза "Браво!", а накрая подари на петокласниците коледни украшения с логото на нейната инициатива ""Be Best" (Бъди отличник).



Мелания Тръмп донесе и подаръци за празничната благотворителна кампания на центъра - бели бейзболни шапки, фризбита и футболни топки, всички с логото на нейната кампания. Докато тя беше в Клаптън, президентът Доналд Тръмп беше в съседния Уотфорд за срещата на върха на НАТО.

Сюзан Джонсън, съпругата на американския посланик в Лондон Уди Джонсън, придружаваше г-жа Тръмп. Учениците от Бадън Пауъл Скул посрещнаха сърдечно двете дами.



10-годишната Изабел Бейтс разказа пред кореспондента на АП след срещата, че двете с първата дама разговаряли за това как се посреща Коледа в САЩ и как тя украсява коледната елха. Г-ца Бейтс сподели, че била изненадана, когато г-жа Тръмп признала, че никога не била опитвала минспай (коледния британски специалитет, смес от сушени плодове с подправки). "Тя каза, че ще опита един тази вечер", добави момичето. "Мисля, че наистина е забавна. Всички очакваха да е много кисела, но тя беше наистина много мила". Друга ученичка, 9-годишната Киана Мълингс, смята, че гримът на първата дама бил "малко в повече". "Правеше я да изглежда тъжна, а всъщност тя беше много весела", каза детето.