Oфициалният акаунт на кралското семейство в Instagram публикува нова снимка на крал Чарлз, кралицата Камила, принц Уилям и Кейт Мидълтън през уикенда и меко казано разбуни духовете, съобщава Vesti.bg.

Фотосът е направен в Бъкингамския дворец вечерта преди погребението на кралица Елизабет, на прием, организиран за световни лидери и кралски особи от други страни. Меган Маркъл и принц Хари липсват на тази семейна снимка, а тя изглежда е направена на приема, на който не са били поканени.

Според The Telegraph Меган и Хари първоначално са получили покана за приема, но след това им е казано, че се допускат само „работещи членове на кралското семейство“.

Кралският експерт Ричард Кей пише в Daily Mail, че снимката може да „задълбочи чувствата на изключване и изгнание на Хари и Меган“.

„Тази снимка,подсказва, че няма връщане назад за двойката, която е била в епицентъра на кралските особи, но сега е в периферията му“, добавя той.

Меган и Хари не са коментирали липсата им на снимката, или това, че са били „неканени“ на партито, където е била направена тя.
Vesti.bg