Кати Грифин
Кати Грифин / Guliver/Getty Images
Комедийната актриса Кати Грифин се извини за публикуването на снимки, на които държи окървавено подобие на главата на президента на САЩ Доналд Тръмп.

Кадри с Тръмп предизвикаха коментари в социалните мрежи (ВИДЕО)

Фотографиите предизвикаха гневни реакции в социалните мрежи. Това накара актрисата да се извини за бруталната шега.
„Поднасям искрените си извинения. Едва сега виждам реакцията на тези снимки. Аз съм комик... Преминах границата…Давам си сметка как това е обидило хората. Не е смешно. Разбирам го. Правила съм много грешки в кариерата си. Ще продължа. Моля ви за извинение. Изтривам снимката. Ще помоля фотографа също да премахне снимката. Моля да ми простите, отидох твърде далече. Направих грешка и не бях права”, признава Грифин във видео, публикувано в профила ѝ в Twitter.
Доналд Тръмп също реагира остро в Twitter:

"Кати Грифин трябва да се засрами. Децата ми, особено 11-годишният Барън, не понасят добре подобни шеги. Отвратително!"
Информационният портал TMZ публикува снимките на Кати Грифин, направени от фотографа Тайлър Шийлдс, известен с провокативните си творби, като предложи на читателите си да оценят кадрите. Резултатите показват, че според 78% от участвалите във вота снимките „отиват твърде далече”, а 22% смятат, че няма проблем. В анкетата са участвали над 100 000 души.
По време на фотосесията Грифин се пошегувала, че след публикуването на снимките тя и Шийлдс ще трябва да избягат в Мексико, за да не ги пратят в затвора.

Около Доналд Тръмп винаги има шум:


Нещастният папа и усмихнатият Тръмп: най-смешните реакции в социалните мрежи

Неловък момент при срещата на Тръмп и Нетаняху в Израел (ВИДЕО)

Тръмп няма задръжки, за да бъде в центъра на събитията (ВИДЕО)

Неловка ситуация между Тръмп и Меркел (СНИМКИ/ВИДЕО)