Актрисата Кари Фишър е в болница след сърдечен арест
Актрисата Кари Фишър е в болница след сърдечен арест / Thinkstock/Getty Images

Американската актриса Кари Фишър, легендарната принцеса Лея от сагата "Междузвездни войни", е в болница след сърдечен арест, предаде Франс прес, като се позова на американски медии. Тя получава медицински грижи в интензивно отделение на болница в Лос Анджелис, съобщи пред медиите брат й Тод.

Най-великите филмови героини в историята (СНИМКИ)

60-годишната актриса е претърпяла сърдечна криза по време на 11-часовия полет от Лондон за Лос Анджелис. Тя настъпила петнадесетина минути преди приземяването в Ел Ей.

Пътник медик й оказал спешна реанимационна помощ - сърдечен масаж и дишане уста в уста, разказали анонимни източници, цитирани от сайта с новини за знаменитости Ти Ем Зет.

Разкриха тайна холивудска афера на 40 години (ВИДЕО)

В съобщение за пресата авиокомпанията "Юнайтед еърлайнс" заяви, че парамедици са посрещнали полет 935 от Лондон при пристигането му, след като екипажът докладвал за пасажер в безсъзнание.

Актрисата от "Междузвездни войни" получава лечение в интензивно отделение в болница в Лос Анджелис след преживян "медицински инцидент", заяви нейният брат. Тод Фишър каза, че сестра му получава отлични грижи, но уточни, че не може да определи състоянието й.

По-рано вчера бе казал, че тя е стабилизирана и е излязла от реанимацията, но в по-късно интервю призна, че много подробности за нейното състояние и какво го е причинило остават неизвестни.

Източник: БТА