Артистичният бой в ресторант в Санкт Петербург прати Мусаев в болница с доста контузии
Артистичният бой в ресторант в Санкт Петербург прати Мусаев в болница с доста контузии / iStock/Getty Images
Руският режисьор Ростислав Мусаев е хоспитализиран след сбиване с актьора Владимир Епифанцев в Санкт Петербург, станало заради жени в ресторант след филмова премиера.
 
„Върнах се в Москва и се почувствах зле, главата ми се въртеше. Потърсих спешна помощ в травматологичен център, откъдето бях хоспитализиран в стационар за по-нататъшно лечение. Трябва да проверим главата, ребрата, бъбреците, далака - живи ли са или не“, коментира битият пред StarHit.

Мусаев беше ранен през нощта на 11 февруари в Санкт Петербург, където пристигна с колегите си за премиерната прожекция на филма си "Дъщеря на мрака".
 

Конфликтът се разигра няколко часа след премиерата в хотелски ресторант. Главната героиня във филма Анастасия Веденская (по-долу със снимка от профила си в Инстаграм), бивша съпруга на актьора Владимир Епифанцев, не се съгласи с познатата на режисьора Мусаев, която я удари с бирена чаша 2 пъти в главата.
 


В защита на Веденская се втурна не само сегашният й приятел – Максим Онишченко, но и бившият й съпруг Епифанцев, връхлетял бос и излязъл победител в битката с режисьора.

Мусаев отбеляза, че се е намесил в сбиването, след като актьорът е нападнал Виктория, съпругата на неговия приятел. Според режисьора той е решил да отклони вниманието на Епифанцев към себе си, за да не пострада съпругата на приятеля му.

Мусаев призна, че всички страни в конфликта не са се държали по най-добрия начин и той не застава на ничия страна. Самият здравеняк Епифанцев, когото в социалните мрежи масово поздравяваха за "победата" му в мелето, също изрази съжаления за случилото се и нарече "стадо" подкрепилите го мрежите.
 

Превод и редакция: DarikNews