Адвокатът на Тръмп Руди Джулиани прогнозира победа срещу "събирача на подкупи" Байдън
Адвокатът на Тръмп Руди Джулиани прогнозира победа срещу "събирача на подкупи" Байдън / getty images
Прочутият адвокат на Доналд Тръмп, бившият кмет на Ню Йорк Руди Джулиани, прогнозира „неочаквана победа“ за клиента му на изборите в интервю пред RT. “Той ще постигне неочаквана победа, а да се стигне до тази мисъл е донякъде невъзможно и заради това, че 80% от медиите просто маниакално следват курс анти-Тръмп, стигат дори до някаква патология“, заяви Джулиани.

По думите му в САЩ е в сила масова медийна цензура в полза на демократите: „Американските средства за масова информация действат като крило на Демократическата партия“.

Според Руди Джулиани съперникът на Тръмп – Джо Байдън, е използвал своя син Хънтър за събиране на подкупи. „Байдън не му позволи да си живее нормално, вместо това започна да използва сина си като „събирач“ - човек за прибиране на подкупи“.

Джулиани разкри, че още един твърд диск от лаптоп на Хънтър Байдън е намерен в Бостън, като там се съхраняват „солидни свидетелства за подкупи, шпионаж, пране на пари“.

„От данните на този диск бих могъл да изчисля от кои страни Джо Байдън е взимал подкупи“, увери адвокатът на Тръмп.
По-рано вестник „Ню Йорк Поуст“, собственост на Рупърт Мърдок, притежаващ и тв канала Fox News, публикува материали за кореспонденцията, за която се твърди, че е открита в лаптопа на Хънтър Байдън, даден за поправка.