/ iStock
Хаджи Мухейлиф Фархуд ал-Мансури, роден през 1919 г., решил да се ожени за трети път, защото иска да има повече деца, съобщи Arab News.

103-годишният иракчанин, който вече е баща на 15 деца и на стотици внуци пожелал отново да се врече във вярност, след като втората му съпруга го напуснала. Избраницата на столетника е 37-годишна жена, а церемонията се състояла в началото на април.

Близначки на 107 г. от Япония са най-възрастните в света (СНИМКА)

Както каза един от синовете на Ал-Мансури, баща му изчакал няколко месеца за завръщането на втората си съпруга и се решил на трети брак едва, след като това не се случило. Самият столетник твърди, че не иска нищо от децата си, а само се моли „да ги благослови Всевишният и да не го оставят “.

Оказва се обаче, че мъжът далеч не е най-многодетният баща в семейството. 72-годишният му син има 33 деца от девет брака.

С какво се хранят столетниците

По-рано беше съобщено, че студентка от Мианмар се влюбила в 57 години по-възрастен от нея пенсионер. Момичето се опитало да намери в интернет богат младоженец, но в крайна сметка се влюбила в обикновен възрастен мъж, който е университетски преподавател.
БГНЕС