Звездите на Реал против идването на Кристиано
Звездите на Реал против идването на Кристиано / netinfo
Кристиано Роналдо най-вероятно е бил попарен от неприятната новина от лагера на Реал Мадрид, откъдето в сряда вечер дойде информацията, че част от състезателите са против привличането на португалската звезда от Манчестър Юнайтед.

Става ясно, че евентуалната заплата от 200 хиляди лири на седмица за нападателя ще разпали искрите в съблекалнята на „Бернабеу”.

Реакцията против евентуалния трансфер дойде от един от холандците при „белия балет” – Уесли Снайдер.

„Ще бъде зле за отношенията в отбора, ако Роналдо получава толкова много повече пари от останалите играчи”, заяви Снайдер, цитиран от „Daily Mail”.

„За мен, това няма значение, но знам, че някои от другите момчета никак няма да се доволни от този факт. Тук вече има играчи с подобни на неговите характеристики – като Ариен Робен или Робиньо”, продължи холандецът.

„Очевидно е, че искам да играя рамо до рамо с Кристиано, но все пак трябва да се гледа баланса в Реал Мадрид, както и добрите взаимоотношения в съблекалнята”, добави още Снайдер.

„В момента никой не може да говори за Роналдо, тъй като да се приказва със суперлативи за него, би показало отново леко пренебрегване към играчите в Реал Мадрид в момента. Кралския клуб разполага с невероятни състезатели, притежаващи страхотни качества”, каза още играчът на „белия балет”.