Зико напуска Фенербахче
Зико напуска Фенербахче / netinfo
Бразилският специалист Зико заяви, че няма да води Фенербахче през следващия сезон и до няколко дни ще остане официално прекратяването на неговия договор с турския гранд.

Президентът на Фенербахче все пак ще проведе разговор със Зико и ще се опита да го разубеди. Ако бразилецът напусне почти сигурно това ще направят и неговите сънародници, които играят при „жълто-черните” Алекс, Дейвид и Роберто Карлос.

Отборът от Истанбул завърши на второ място в крайното класиране и това е една от причините, която е накарала бразилският специалист да вземе това решение да напусне „фенерите”.

Шефовете на Фенербахче веднага са започнали сондажи за нов старши треньор на клуба, като фаворит за поста е Луиш Фелипе Сколари, към когото вече има отправена оферта.

Освен Сколари, друг вариант пред ръководството на Фенербахче е Пешейро, който преди няколко дни напусна гръцкия гранд Панатинайкос.

Самият Зико пък е сериозно спряган за нов старши треньор на гръцките „детелини”, като в сряда шефовете на Панатинайкос ще имат среща, на която ще решат дали да отправят оферта към бразилската легенда.