Зидан: Бекъм е безсмъртен, уникален
Зидан: Бекъм е безсмъртен, уникален / netinfo
Бившият футболист на Реал Мадрид Зинедин Зидан бе сред първите, похвалили Дейвид Бекъм за приноса му за спечелването на 30-та титла на „кралския клуб”.

Зидан игра известно време заедно с английския халф в Мадрид и заяви, че според него ръководството на „белия балет” е трябвало да се постарае да задържи Бекс. Съвсем скоро полузащитникът ще се присъедини към новия си тим ЛА Галакси, след като през януари от Реал му казаха, че не се нуждаят повече от услугите му.

„Дейвид вече е безсмъртен във футболната история. Той е един от най-великите, играли тази игра,” заяви Зидан. „Мисля, че Мадрид трябваше да направи всичко по силите си да го задържи, тъй като той е уникален. Няма да им е лесно да му намерят заместник – това е почти невъзможно.”

Зидан даде пример: „Вижте Англия. Хората го бяха отписали и той се завърна по-силен от всякога. Същото се случи и с Реал. Дори когато някои хора твърдяха, че той никога повече няма да играе за клуба, Дейвид просто наведе глава и продължи да работи здраво и се върна в отбора.”