Живко Миланов: Публиката оцени, че се раздадохме
Живко Миланов: Публиката оцени, че се раздадохме / netinfo
Десният защитник на националния отбор Живко Миланов изрази задоволство от това, че публиката оцени по достойнство раздаването на футболистите в мача срещу Италия.

„В добро настроение сме, защото хората видяха, че се раздадохме срещу световния шампион. Нямаше защита, нямаше нападение, всеки даде това, което можа и хората го видяха. Надявам се да държим едно добро ниво и за напред. Да не става като в предишните квалификации, когато играехме ту добре, ту слабо”, заяви в интервю за Гонг Живко Миланов.

„Не сме гледали засега Грузия, но ще го направим. На мача срещу Кипър видяхме, че е имало 40 хиляди зрители на стадиона. Вижда се, че в нашата група, всеки може да вземе от всеки точка. Надявам се с нас да не се случи такова нещо и да спечелим в Тбилиси”, продължи националът Миланов.

„Срещу Ди Натале не ми беше лесно. Опитен и класен футболист е. Много е бърз, въпреки че е и доста нисък. Неприятен съперник”, сподели впечатленията си футболистът на Левски.

Живко Миланов допълни, че в момента не мисли за несгодите на Левски, като призна, че гледа да не обръща внимание на лошите неща.

„Играл съм и като ляв бек, но тук за това сме много хора и всеки си има заместник. Мисля, че има кой да смени Лусио Вагнер”, завърши сърцатият защитник на България.