Желев: Всичко с парите в Оцелул е ОК
Желев: Всичко с парите в Оцелул е ОК / netinfo
„В Оцелул не се чувства липса на пари. От клуба са се разплатили с всеки един от нас. Този петък си получихме последните заплати”, заяви за Гонг българинът в румънския тим Живко Желев. „Не знам от къде идват тези информации и не мога да ги коментирам. Иначе е нормално да сме в трансферната листа на клуба. Така е във всеки един клуб от Източна Европа”, добави бранителят.

„Настроението в Оцелул преди сблъсъка с Локомотив София е отлично. В последния шампионатен мач спечелихме важни 3 три точки срещу изключително силен съперник! Сигурен съм, че моите съотборници са готови да изиграят мача със „железничарите” на едно добро ниво и да постигнат хубав турнирен резултат.”, каза бившият футболист на Литекс.

Желев добави, че е щастлив от дебютния си гол за румънския тим. Българинът се разписа за 3:2 над Униреа Урзичени този уикенд. „В предишните мачове имах положения, които не можах да реализирам и си мислих, че ме преследва някакъв малшанс!”, сподели националът. „Фактът, че няма да мога да играя в четвъртък с Локо Сф, малко вгорчава радостта ми!”, разкри централният бранител.

„В Оцелул ползваха моите услуги за да разберат какво представлява българския тим единствено след жребия. Преувеличени са информациите, че е едва ли не аз захранвам постоянно със сведения нашия треньор за Локомотив. Нашият помощник треньор гледа първия мач на „червено-черните” с Локомотив Пловдив. Днес ще се запознаем и детайлно с играчите от столичния тим”, завърши Желев.