Жеан, Зе и Жоао гледаха в очите акулите на Червено море
Жеан, Зе и Жоао гледаха в очите акулите на Червено море / netinfo

Бразилското трио на Левски Жеан Карлос, Зе Соарес и Жоазиньо се възползва от почивния ден даден на отбора от старши треньора, като отиде да разгледа Аквариума, местна туристическа атракция. Освен тях там бяхя треньора на вратарите Руслан Михайлов, единия от докторите – Валентин Великов и пресдиректора на тима Сашо Касабов.

Бразилското трио искрено се забавляваше с това , което вижда. Най– много емоции предизвика срещата с червенономорските акули. Зе Соарес и Жоазиньо се радваха като малки деца на срещата с хищниците. Делеше ги само стъклена преграда. Акулите също се задържаха по- дълго време от другата страна на стъклото като видимо си харесаха Жоазиньо. Той пък ги гледаше право в очите, докато Зе не се помайтапи като го побутна към тях.

Жеан Карлос приемаше по- сериозно тази среща с жищните риби и не реагираше така емоционално. Цялата група не пропусна да си направи снимки за спомен и да си купи сувенири от маказина към атракциона.

Останалите футболисти, които бяха ходили на Аквариума се отдадоха на шопинг терапия или просто разходка из центъра на Ейлат. Треньорският щаб също предпочете да разгледа търговската част на курорта.

Изненадващо за футболистите старши треньора Станимир Стоилов назначи вечерна тренировка като мотивира решението си, че като се прибере в София той ще пусне отбора да почива. Самото занимание не бе натварващо. То бе и по- кратко като времетраене.