Жеан Карлос и Еньо в атака за Левски срещу Видима
Жеан Карлос и Еньо в атака за Левски срещу Видима / netinfo
Любимците на сините фенове Жеан Карлос и Еньо Кръстовчев ще се съберат заедно в атаката на Левски за мача с Видима Раковски, възнамерява старши треньорът на сините Станимир Стоилов.

Това е един от въпросите, които предстои да разреши специалистът преди мача в събота. Другият въпрос за решаване е свързан с поста десен бек. Вариантите за заместници на контузения и наказан Живко Миланов са два. На негово място ще играе или Георги Сърмов, или Лъчезар Балтанов.

В атака има вариант и един от двамата - Жеан или Еньо, да си партнира с Мариан Огнянов. На заниманието преди мача Карлос ще бъде натоварен максимално и ще се разбере дали е напълно готов за игра.

„Боримиров е готов за игра” - сподели Стоилов - „От понеделник той ще започне да тренира наравно с останалите. Не избързваме с неговото връщане още в този мач. За да не рискуваме. Даниел тепърва започва с по-сериозните натоварвания”.

Треньорът не смята, че Жоазиньо се преставя по-добре от Ники Димитров, за да започва той като титуляр вместо Хичо.

По темата за пропусканите дузпи, Стоилов не знае решение на проблема на този етап: „То не остана играч, който да не е пропускал. Ще трябва да започнем да повтаряме изпълнителите”.

Тренировката на Левски бе изгледана от изпълнителния директор Наско Сираков. Той си бе избрал да седи сред феновете (на снимката) и оттам да гледа как се подготвят футболистите за мача в събота от 19:00 часа срещу Видима Раковски.