Зерара: Надявам се хубавият гол да ми донесе договор с ЦСКА
Зерара: Надявам се хубавият гол да ми донесе договор с ЦСКА / Снимка: Ники Александров, Холандия
Французинът от алжирски произход Тоуфик Зерара сподели след мача на ЦСКА с Камбуур /4:1/, че се надява да подпише договор с шампионите.

Специално за Гонг играчът заяви: „Доволен съм от престоя си до момента. Но не знам докога ще продължи той. Аз съм на 22 години и желая да играя в такъв голям клуб като ЦСКА. Изобщо не ме притеснява това, че от Франция ще отида да живея и ритам в България. Важен е клубът, а ЦСКА е голямо име. Има много добри играчи, има и много добър треньор. Ще бъда изключително щастлив, ако се харесам и се стигне до подписването на договор”.

Халфът, който вчера се завърна от Франция, след като бе освободен за три дни, кацна на летището в Амстердам три часа преди контролата с холандците от Камбуур.

Зерара дори закъсня за загрявката, но въпреки това се появи като резерва през втората част и вкара най-красивото попадение в мача за 3:0 в 70-а минута.

„Надявам се, че този гол допълнително ще катализира преминаването ми в ЦСКА. Аз съм длъжен във всеки мач да давам най-доброто от себе си, но да, радвам се за този гол който днес вкарах” – допълни Тоуфик Зерара.