Зе Соарес: Искам да играем в групите на УЕФА
Зе Соарес: Искам да играем в групите на УЕФА / netinfo

Крилото на Левски Зе Соарес коментира преди важния за „сините” двубой срещу Жилина, че всеки в отбора е забравил разочарованието от загубата от БАТЕ Борисов и е съсредоточен максимално върху предстоящия мач.

Бразилецът се надява, че след първия мач в Словакия, Левски ще бъде истинският фаворит за влизане в групите на УЕФА.

„Мачът ще бъде труден и не бива да го прогнозираме. На този етап няма никакъв фаворит надявам се като се върнем в София ние да бъде този фаворит. Наблюдавахме няколко изяви на техния отбор и прави впечатление, че играят добре по земята. Правят хубави неща. Нямам чак такава информация, все пак съм ги гледал само на видео”, коментира Соарес.

„Трябва да се възползваме от възможността. Ние идваме от Шампионската лига, където отпаднахме и сега се борим в Купата на УЕФА. Искам да играем в групите на този турнир”, допълни още той.

„Би трябвало вече да сме в добра форма. Всички се много по-добре. Трябва да играем с настроение. Смятам, че и аз самия се намирам в добра форма. Не мога да кажа, че това е мачът на сезона за нас. Всеки мач е важен. Ние живеем с футбола и трябва да ставаме все по-добри. Всички искаме да се докажем в този мач”, завърши За Соарес.