Зе Руи отново извън групата на ЦСКА
Зе Руи отново извън групата на ЦСКА / netinfo

Португалецът Зе Руи за пореден път остана извън групата на ЦСКА за предстоящия мач срещу Черно море в събота от 14:30 часа на стадион Българска армия.

Лявото крило загуби доверието на Димитър Пенев по време на двубоя с Черноморец когато бе заменен още на полувремето. От тогава португалецът тренира с втория отбор и по всичко личи, че ако не се наложи по спешност Зе Руи да замества някои свой съотборник заради контузия, няма да попада в плановете на Пенев за оставащите мачове до края на полусезона.

Поради контузия, получена по време на вечното дерби мачът срещу варненците пропуска Владимир Манчев. В групата се завръща бразилецът Ели Маркес, който е напълно възстановен от прекараното комоцио, получено по време на контролата със Славия.

Младите Тошев и Тонев също са получили шанс да нощуват една вечер на клубната база в Панчарево, като за сметка на това от групата отпаднаха Влади Златинов и Евгени Йорданов.

По традиция футболистите на ЦСКА са на кино, като този път са заложили на екшъна "Спектър на утехата".

Групата на ЦСКА за мача с Черно море:

Даниел Беконо, Венцислав Велинов, Павел Виданов, Кирил Котев, Иван Иванов, Фелипе Машадо, Александър Бранеков, Ели Маркес, Йордан Тодоров, Тодор Янчев, Викторс Морозс, Да Коща, Николай Чипев, Мартин Тошев, Гардар Гунлаугсон, Здравко Лазаров, Удоджи, Александър Тонев, Маркиньос, Митя Морец