Занев пропуска и контролата с Цволе
Занев пропуска и контролата с Цволе / netinfo
Футболистът на Литекс Петър Занев ще пропусне контролата на своя тим с холандския Цволе във вторник (22 юли). Бранителят получи лека контузия преди последната проверка на „оранжевите” с белгийския Локерен и не игра в мача, завършил 2:2. Изкаралият един сезон в испанските втородивизионни Селта и Ферол играч пропусна днешната първа за ловчанлии тренировка на терените на хотел “Golden Tulip”. Спортно техническото ръководство и медицинският щаб на „оранжевите” едва ли ще рискуват с пускането му в игра срещу холандците.

За двубоя Станимир Стоилов ще може да разчита на напълно възстановените от контузии централни бранители Александър Барт и Пламен Николов. Двамата изиграха по едно полувреме срещу белгийския Локерен.

Сутрешната тренировка на Литекс бе пропусната и от младия френски полузащитник Джереми Аседо, който също се оплаква от лека травма. Все още не е ясно дали той ще може да участва в проверката с Цволе. Мачът е на 22 юли от 20 часа българско време и ще се играе на около 30 километра от базата на Литекс в Холандия.

В късния следобед ловчанлии имат още една тренировка, като отборът ще се подготвя на терените на хотела, а след това и във фитнесцентъра на комплекс “Golden Tulip”.