Във Фулъм бесни на Литманен
Във Фулъм бесни на Литманен / netinfo
Мениджърът на Фулъм Рой Ходжсън се изказва гневно по адрес на нападателя Яри Литманен заради участието му в мача на Финландия срещу България преди два дни.

37-годишният Литманен, който досега няма нито един изигран мач за Фулъм, получава по 15 хиляди паунда на седмица, но миналия месец беше освободен от тренировки заради сърдечно смущение и се прибра за възстановяване в родината си.

Според Ходжсън, финландският ветеран играе само за националния отбор на страната си, тъй като игра и във февруарската контрола с Гърция, от която пък се върна с разтежение на слабините.

"На тренировките на Фулъм той не показва и 10 процента от възможностите си, но за мачовете на Финландия винаги е на линия и даже играе", ядосва се Ходжсън, чийто тим има изключително важен мач за оцеляване с Дарби Каунти тази седмица.

"25 футболисти тренират с пълни сили цяла седмица, за да получат титулярно място. Литманен не може да се надява на такова, само защото е играл 45 минути срещу България и е вкарал от дузпа", гневен е мениджърът на Фулъм.