Вуцов: Започваме преговори за вратаря Андрейс Павловс
Вуцов: Започваме преговори за вратаря Андрейс Павловс / Снимка: Gong.bg

Старши треньорът на Левски Велислав Вуцов заяви след победата на тима с 4:2 над Ференцварош, че сините започват преговори за вратаря Андрейс Павловс, като има вариант той да бъде преотстъпен или да бъде закупен след Нова година.

Наставникът на „сините” се надява националният селекционер да не взима футболисти за приятелския двубой между България и Босна и Херцеговина, или поне да играят по-малко в спаринга, насрочен за 20 август.

Треньорът остана доволен след успеха и заяви: „Добър мач за нашия отбор, крайният резултат е добър. Според мен през първото полувреме имахме поне 10-12 положения, с лекота излизахме на положения, но и с лекота ги пропускахме. През второто полувреме разликата в класите бе още по-очевадна. Като игра не мога да не бъда доволен.”

„Андрейс Павловс определено е класен вратар, почваме преговори за него. Единият вариант е да бъде преотстъпен сега, другия – след Нова година. Ще обсъдим довечера ситуацията с нашия президент. Каку не е във форма в момента, много е бавен, ще видим какво ще правим с него. На този етап не е готов. Мисля, че той и да играе утре, няма да е ефективен, трудно ще му е.”

„Най-съм доволен от Зе Соарес. И Тиберканин, и Еньо Кръстовчев, и в защита двамата. Доволен съм от всички, но Зе бе класа над другите.”

„Дарко Тасевски ще играе утре, за Георги Сърмов - той е болен от миналата седмица, но мисля, че не е загубил форма, тъй като преди това бе един от отличниците в това отношение”, завърши Вили Вуцов.