Вуцов ще води война за Седрик Бардон
Вуцов ще води война за Седрик Бардон / netinfo
Новият треньор на Левски Велислав Вуцов заяви на първата си пресконференция, че ще води война, за да върне Седрик Бардон на „Герена”.

„Ще направя всичко възможно да остане поне един от Гошо Петков и Томашич. Дай Боже и двамата да останат. Почти съм обеден, че поне един ще остане. Не се предавам и ще направя всичко, за да останат”, отсече Вуцов-младши.

Специалистът добави, че смята да привлече Георги Христов, който бе сред трансферните цели и на Станимир Стоилов.

Велислав Вуцов призна, че ще е доволен, ако със синята фланелка отново заиграе и Валери Домовчийски, който е преотстъпен на Херта Берлин.

„Това са имената на които на този етап съм се спрял. Нататък ще мислим. Сега ме чака мач с ЦСКА. Нямаме право да се изложим, ако можем ще им развалим празника”, изрече още Вуцов.

Наставникът на Левски допълни, че с удоволствие би върнал на „Герена” всеки от асовете, които напуснаха през зимната пауза.

Вуцов сподели, че отборът воден до вчера от Мъри Стоилов е добре подготвен физически. Треньорът допълни, че не възнамерява да сменя схемата на игра, но ще иска занапред сините да играят по-скоростно в нападение.