Вуцов: Ще има глоби, Карлос не игра като професионалист
Вуцов: Ще има глоби, Карлос не игра като професионалист / netinfo
Старши треньорът на Левски Велислав Вуцов беше повече от недоволен след ремито между „сините” и Калиакра в София. Вицешампионът направи 2:2 срещу тима от втора дивизия, като вкара изравнителен гол две минути преди края на двубоя.

Наставникът на Левски сложи мерника на бразилеца Жеан Карлос, който според него не е играл като професионалист.

„Съжалявам, че играта през първата част въобще не се получи. Много хора дори не се стараеха. Съжалявам много за зрителите, които бяха доста за една такава първа игра. Това беше обида за тези хора. Лично аз ще бъда изключително строг. Ще взема мерки. Ще има глоби за всички, играли през първото полувреме. Изключение прави Жоазиньо и донякъде Мартин Димов. Аз съм изненадан от може би най-скъпия футболист на Левски Жеан Карлос. Не става дума за хиляда процентните му пропуски. Говоря за това, че не игра като професионалист”, отсече афектираният специалист.

Според Велислав Вуцов това, което е видял през първата част „не е имало нищо общо с футбола”.

Треньорът на Левски се изказа далеч по-ласкаво за игралите през второто полувреме. „Получиха се доста хубави флангови атаки. Имаше и много повече желание”, каза след мача Вуцов-младши. Специалистът отбеляза, че е започнал да вижда, кои играчи се доближават по-близко до титулярното място и кои не.

Ядосаният Вуцов допълни още: „През първата част имаше играчи, които спяха на терена. Ще дам на всички равен шанс и в събота. Знам, че има и голяма умора. В четвъртък и петък предстоят много тежки бягания. Ако се наложи, ще взема и още по-сериозни мерки”.

„Не съм доволен от бразилците, но без Жоазиньо. Слагам си ръката на сърцето и ви казвам, той беше най-добрият ни играч през първата част”, завърши Вили Вуцов.